Om

Trond Larsen sitter ved skrivebord med dataskjermeri bkgrunnen. På bordet er skriveblokk og fotoapparat.ProSite.no AS har sitt utspring fra PCInfo.no. Gjennom PCInfo.no har vi servet store og små bedrifter og foreninger i området i mange år. Allerede i 1999 ble Pc-support Trond Larsen stiftet for å bedrive tjenester i det lokale markedet. I tillegg ble jeg hyret inn som It sjef i en nettverksskole i Drammen hvor jeg var i noen år. Her arbeidet vi hardt med å få bedriften modernisert på it-siden. Vi startet med grunnleggende behov, og endte opp med i bygge opp en nettbutikk fra grunnen av med egenutviklet kode. Det var en rivende utvikling med programmering av html, asp, visual basic og sql-server. Senere ble det holdt kurser for elever og handlende innenfor nettverket i bruk av både pc, e-post og internett. Det var hektisk, anstrengene og veldig morsomt. Og vi lærte utrolig mye.

Senere hadde jeg en periode med ansettelse i Interkodex AS som i dag er vår hovedlevernadør av publiseringsløsninger. Her var jeg med på å utvikle den første versjonen av Esite som dengang var laget i noe som kalles ASP(Active Server Pages). Senere valgte jeg å korte inn reiseveien til Drammen og fortsatte da PC-Support Trond Larsen som forhandler av Esite. I dette tidsrommet valgte jeg å bytte navn til PCInfo.no fordi jeg ønsket en vridning mot web og informasjonstjenester. Det var selvfølgelig også en fordel at domenenavnet var ledig.

Gjennom PCInfo.no har vi nå hatt mange år med mye læring og rivende utvikling innenfor webdesign. Når vi startet opp var nettsider et sidesprang mange bedrifter gjorde fordi det var interessant. I dag er det tvert imot helt nødvendig for en bedrift å være på nett.

ProSite.no AS er nå vårt nye navn og vil fra april-mai 2016 overta alle avtaler fra PCInfo.no. PCInfo.no vil dermed avslutte sin utøvende virksomhet. Den viktigste forskjellen mellom tjenestene til  PCInfo.no og ProSite.no blir at tilbudet om teknisk support faller bort. Gamle kunder med avtaler ivaretas selvfølgelig. Dette gjøres fordi bedriften skal kunne foreta en klarere og tydeligere satsning på webutvikling.

Gjennom mange år med kompetanse og læring har ProSite.no en unik kompetanse til å tilby gode løsninger til våre kunder. Dette pakker vi inn i en personlig service med direkte kontakt når kunden ønsker det. Vi leverer websider i en profesjonell drakt til store og små aktører. Du kan velge alt fra enkle løsninger til kompliserte skreddersydde løsninger, det er ditt behov som bestemmer.

Prosite fotostudio med lamper, softboks og kamera.

Prosite.no

Vårt engasjement for våre kunder er nøkkelen til suksess